KDO USILUJE ZA KAŽDOU CENU O NAŠÍ POZORNOST (?) ..ANEB ČERNOBÍLÉ VIDĚNÍ SVĚTA? – Zdroj: https://opravdova-skola.webnode.cz, Autor: Radek Kuchař

15.11.2015 13:31

..čím dál častěji mi od Vás chodí do mailu odkazy na zajímavé články k aktuálnímu dění ve světě s nálehavou prosbou o zveřejnění a sdílení, jenže.. , ..odkazů na alternativní zpravodajské servery je na tomto webu více než dost a ..  :o)  .. "Laskavý čtenář snadno nahlédne" ;o) ..takže ani nechci v tomto směru znovu zviditelňovat zřejmé věci :o) ..máte svou intuici (viz. článek níže). 

 

KDO USILUJE ZA KAŽDOU CENU O NAŠÍ POZORNOST (?) ..ANEB ČERNOBÍLÉ VIDĚNÍ SVĚTA?

Přátelé, znovu a naléhavěji bych Vás chtěl požádat, aby jste více vnímali a uvědomovali si, kam směřujete své myšlenky. Chci Vás upozornit na Vaší pozornost :o) V této době, více než kdy jindy, velmi záleží, na co zaměřujete svou pozornost a jen Vy máte tu největší "moc", "moc sami nad sebou." Záleží na Vás, čemu dáváte více pozornosti :o)

Dnes již (ne)mocné elity tohoto světa se snaží zavléct do své „hry“ co nejvíce lidí. Je to již „stará obehraná hra“ o černobílém vidění světa: Např. ..jsi se západem, nebo s východem? ..se severem, nebo s jihem? :o) ..na čí straně jsi? Musíš se rozhodnout! atd. Tyto hry  dosluhující (ne)mocné elity  podporují obrovskou propagandou a řinčením zbraněmi, ..protože ta „stará obehraná hra“, to „staré paradigma“, které je založeno na lidském strachu, přestává fungovat! A čím více lidí se přestává bát, tím větší strach se snaží (ne)mocní vyvolat. Také a především jim jde o naplnění jejich geopoliticko-ekonomicko-mocenských cílů! A do této doby se vždy elitám tohoto světa dařilo pomocí strachu a vyvolávaných obav ovládat většinu obyvatelstva, podle toho jak se jim to hodilo, přesně podle hesla: „Rozděl a panuj.“

I ti největší panovníci historie se snažili mít vždy veřejnost na své straně. Bez toho by si nedovolili udělat zásadní rozhodnutí, protože sami měli vždy z masy lidí strach a dnes to není jinak. Jenže současná propaganda se začíná míjet účinkem, protože čím dál více lidí vnitřně cítí, že svět je pestrobarevný, ..čím dál více lidí cítí, že za fasádou této vnější především informační hry jde o mnohem podstatnější záležitost a tou je „osobní svoboda každé lidské bytosti.“

Opakuji to nejzásadnější: „Pokud někdo vehementně(..ať jsou to média, jiní lidé, atd.) usiluje o Vaši pozornost, většinou jde v pozadí o daleko zásadnější a zdaleka jiné věci! Mnohé firmy, média a lidé se stávají nástroji elit dokonce nevědomky a proto nemá cenu se na někoho zlobit.

Pokud se ale necháte vtáhnout do hry: „bílá, nebo černá“, jste v jejich černobílém pojetí světa a stáváte se součástí jejich her.“

Velmi osvobozující pocit ovšem je, že na tuto hru přistoupit nemusíte, můžete se svobodně rozhodnout jinak, Vy a jedině Vy jste tvůrcem své vlastní reality! Vy, svět můžete vidět barevně a především podle svých představ :o) Příjemné, že? Každý máme v sobě ten nejlepší kompas a tím je naše vlastní intuice. Když se člověk ztiší, ..když si na chvilku necháte odstup, jistě poznáte jak to všechno je. Zkrátka přijde uvědomění :o)

Začít tedy musíme každý sám u sebe. Jak říká největší český mystik Eduard Tomáš:  „Když změníme sebe, změníme svět.“ 

 

Co se tedy týká vnějších podnětů:

Éterem proudí velké množství informací z různých zdrojů (..z rozmanitých hladin chápání a uvědomění). Zdroje informací, kterým nechceme věnovat svou pozornost, můžeme jednoduše co nejvíce a v rámci možností, eliminovat. A pokud už se k Vám jakýmkoli způsobem dostanou jakékoliv informace, i které neodpovídají Vašemu stavu naladění, jsou to jen a pouze informace, není potřeba se s nimi hned ztotožňovat a emociálně na ně reagovat.

 Záleží na Vás, čemu dáváte více pozornosti :o) ..a jakou okolní realitu si začnete vytvářet :o) 

Také bych chtěl některé z Vás uklidnit: Pokud nepřistoupíte na jejich hru, vůbec nic Vám nehrozí.

..a i kdyby to chvilku globálně vypadalo velmi velmi strašlivě (budliky.., budliky.., blll, blll :o) ), tak opravdu Vám nic nehrozí, můžete být klidní a věnovat se tvoření svého nového krásnějšího světa :o)

Přeji Vám ty nejkrásnější myšlenky a ty nejkrásnější Vaše světy, jaké si jen dovedete představit a vytvořit. Díky tomu vznikne i celý nový úžasný „náš společný“ svět na této nádherné planetě.

Hodně štěstí, lásky, míru, uvědomění, krásy a radosti ve Vašem vysněném světě :o)

Protože žijete ve světě, který jste sami vytvořili a vytváříte.

Tak to vnímám já, Radek Kuchař :o)

 

PS: Už před rokem 2012 se často mluvilo o velkých změnách v rámci naší planety a bytostí na ní žijících. Probouzení a uvědomění lidí je vidět a cítit v čím dál větším měřítku, což je úžasné :o)

_________________________________________________________________________________________________________________

 

Související odkazy:

Abraham Hicks: SÍLA ČISTÉ MYŠLENKY

HLUBOKÁ PRAVDA, Autor knihy: GREGG BRADEN (..výtah a úvaha nejen nad touto knihou Grega Bradena)

THOVT - projekt lidstvo (..ukázka z knihy)

DRSNÁ REALITA / Konzumní společnost = zvířata jako věci = lidé jako otroci a konzumenti alias "labužníci"

VĚDOMÍ A UVĚDOMĚNÍ

Elity - finanční koloběh, nesoulad / lidé jako celek - soulad, řešení, ROZKVĚT :o)

Max Igan - Trance-Formation ( Jeden z nejlepších a nejvýstižnějších dokumentů současnosti )

Japonští vědci: Myšlenky a pozitivní záměry mohou změnit svět kolem nás

Je třeba vidět srdcem

Vnější svět coby zrcadlo nás samých

Svět je to, čemu věnujeme pozornost

Život je odrazem našich převládajících myšlenek (Abraham-Hicks)

Vezměte život zpět do svých rukou

Vy buďte tou změnou, kterou si přejete pro svět

POSELSTVÍ NADĚJE

SKRZE SEBE ZMĚNÍM TEBE a dotknu se nebe

Kdo jsi ..... Opravdu?

Nezkoumat příčiny

Jen Božská láska platí

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ V ŽIVOTĚ JE, CÍTIT SE DOBŘE

POZDRAV NAMASTE

Mooji: NEMĚJTE STAROSTI VŮBEC O NIC

Biologický internet

Jen Nekonečná Láska je skutečná: Biologický DNA internet

DOBRÉ ZPRÁVY: LIDÉ NA CELÉM SVĚTĚ JSOU HAPPY :o)

Kéž jsou všechny bytosti šťastny ... 

JAKÝ TO NÁDHERNÝ SVĚT

PROSTOR PRO VÝMĚNU INFORMACÍ NA TÉMA: KDO USILUJE ZA KAŽDOU CENU O NAŠÍ POZORNOST (?) ..ANEB ČERNOBÍLÉ VIDĚNÍ SVĚTA? – Zdroj: https://opravdova-skola.webnode.cz, Autor: Radek Kuchař

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek