Tisíc slov

05.07.2013 22:25

I když tento film působí podle komentářů na spoustu lidí kýčovitě, přesto si zaslouží velkou pozornost. Jeho myšlenka a pointa by mohla inspirovat většinu dnešní populace :o) Zkuste navnímat sami..

Tisíc slov

Thousand Words, A
Komedie / Drama
USA, 2012, 88 min

Režie: Brian Robbins
Scénář: Steve Koren
Hudba: John Debney
Hrají: Eddie Murphy, Kerry Washington, Ariel Winter, Allison Janney, Clark Duke, Cliff Curtis, John Witherspoon, Justina Machado, Darcy Rose Byrnes, Steve Little, Jordan-Claire Green, Kayla Blake, Landon Ashworth, Ruby Dee, Kamala Jones

Eddie Murphy si zahrál neuvěřitelně rychle mluvícího literárního agenta Jacka McCalla, který zvládne uzavřít jakýkoli obchod za jakýchkoli okolností. Jenže když mu spirituální guru odhalí pravdu, Jack zjišťuje, že jeho život závisí na kouzelném stromě, který má přesně jeden tisíc listů – každý list představuje jedno Jackovo slovo, které mu zbývá. Takže Jack může udělat jediné: přestat úplně mluvit a najít nějaké jiné způsoby komunikace, jinak bude zcela vyřízený. Snímek Tisíc slov z dílny Briana Robbinse vypráví příběh muže, který byl donucen přestat mluvit, aby se naučil komunikovat..

 

..stáhnout se dá např. ZDE.

Diskusní téma: Tisíc slov

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek