Ovlivňování reality Autor: Vadim Zeland

12.02.2013 13:35

Ovlivňování reality

Autor: Vadim Zeland

Oficální anotace k různým dílům této knihy:

Ruský autor představuje velmi účinnou techniku, jenž umožňuje tvořit věci, které nám z běžného úhlu pohledu připadají neuskutečnitelné, zejména však dává moc ovlivňovat osud dle vlastního uvážení. V prvním ze tří dílů se seznámíte s tím, jak je uspořádaná realita světa jako celku i každého z nás jako jednotlivce. Pochopíte, že ve vesmíru existují paralelně různé možnosti. Je třeba vědět, že svůj osud si můžeme sami tvořit a vybírat to, co chceme prožít. První část vysvětluje, jak to probíhá a jaké zákony zde působí.

Ruský autor představuje velmi účinnou techniku, jenž umožňuje tvořit věci, které nám z běžného úhlu pohledu připadají neuskutečnitelné, zejména však dává moc ovlivňovat osud dle vlastního uvážení.Třetí část série: Vpřed do minulosti. Aby každý z nás dosáhl vytčených cílů, vůbec nemusí být silný ani si být jist sám sebou. Existuje jiná, mnohem efektivnější alternativa. "Koordinace" a "freiling" představují jednoduché způsoby, jak byste měli myslet a jednat, aby se úspěch stavěl vždy na vaší stranu. O tom pojednává závěrečná část tohoto návodu na změnu života.

Já jsem o těchto knihách a jejich autorovi slyšel několikrát od přátel (..zrovna včera) a dnes jsem na knihu "Ovlivňování reality" viděl odkaz na skvělém webu OrgoNet a to už nemůže být náhoda :o)  Zde tedy uvádím zmíněný odkaz: https://orgo-net.blogspot.cz/2013/02/vadim-zeland-transurfing-ovlivnovani.html#more  ..tam je více odkazů a názorů na tuto pozoruhodnou knihu. Osobní zkušenost ještě dodám, jak ji dočtu :o)

Diskusní téma: Ovlivňování reality Vadim Zeland

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek