JAK PROČISTIT TĚLO 4 PŘIROZENÝMI DETOXIKAČNÍMI METODAMI --- Zdroj: https://www.facebook.com/altai.centrum

16.10.2013 20:43

Detoxikace těla je způsob jak se zbavit fyzických i duševních toxinů. Ale nemusíte platit velké obnosy za přísady do bláznivých čajů nebo doplňky, ani nemusíte držet speciální dietu (za předpokladu, že již jíte celé, přirozené potraviny.) Pokud chcete vědět jak čistit tělo pomocí jednoduchých technik, zde jsou 4 detoxikační metody, které jsou prakticky zadarmo, můžete je používat každý den a trvají jen pár minut.
Carolanne Wright, která píše pro NaturalNews doporučuje následující 3 řešení jako „magické trio“ cenově dostupných a jednoduchých detoxikačních nástrojů. Poznamenává, že tyto tři věci mohou podporovat „zdravé tělo, jiskřící mysl a vyvážené emoce.“

*DÝCHÁNÍ
Je přirozené a všichni dýcháme. Ale věděli jste, že vědomé dýchání může exponencionálně snížit stres a doručit životadárný kyslík do všech buněk v našem těle. Když nevěnujeme pozornost našemu dechu, často využíváme jen malou kapacitu našich plic. Toto povrchní dýchání může vytvořit napětí ve svalech a přispívá ke stresu a únavě. Hluboké dýchání během celého dne uvolňuje tyto svaly a poskytuje mini-meditaci. Pokud hledáte něco na očistu vašeho těla na více vědomé úrovni, takto to můžete udělat.
Zatímco Write doporučuje kapalbhati jako zvláštní cestu vědomého dýchání, jakékoliv hluboké, vedomé a řízené dýchací techniky mají velké přínosy. Když máte pocit, že se vám v průběhu dne svírá hrudník nebo si jen potřebujete odpočinout od nepřetržitého běhu života, zastavte se a soustřeďte se na svůj dech. Zhluboka se nadechňete, roztahujte hrudník jak se vaše plíce naplňují, pak na pár sekund zadržte dech a poté pomalu uvolněte. Při provádění těchto cvičení vizualizujte si ozdravující kyslík proudící ve vašem těle a omlazující vaše buňky.

*KARTÁČOVÁNÍ
Méně známým způsobem detoxikace těla je kartáčování suché kůže jako způsob snadné detoxikace bez ztráty hodně peněz či času. Tato metoda stimuluje lymfatický a imunitní systém a zároveň zvyšuje oběh a opadáváním odumřelýcj kožních buněk. Vše co je potřeba je kartáč s přírodními štětnami a pár chvil času. Kartáčujte suchou okožku, směrem k srdci. Kartáčujte nohy, paže, břicho a pokud je to možné i záda.

*HYDRATACE
  VODA
Aby mohla aktivovaná energie proudit, potřebuje tělo vodu jako dopravní prostředek. Pro dobrou vzájemnou komunikaci buněk potřebuje zdravý člověk 1,5 až 2 litry vody denně. Nejvhodnější je voda bez bublinek. Dnes je už mnoho možností, jak upravovat vodu z vodovodu nebo jak ji nahradit kvalitní vodou.

Většina lidí používá jakoukoli tekutinu, aby pokryli svou potřebu vody. V průběhu dne a večer se nalévá do těla pivo, kola, limonády , víno, izotonické nápoje. Jen v malém množství případů někdo pije i vodu.

Voda odplavuje nejen toxické škodliviny z těla, ale i negativní emoce. Ve stresové situaci se doporučuje vypít alespoň jednu sklenici vody, která spláchne prvotní šok. Pro tělo je velmi důležitá rovnováha a tedy i rovnoměrný přísun vody. Nejen ve stresu.
Naše tělo potřebuje vodu, naše tělo je hlavně voda a tato životadárná tekutina vyplachuje toxiny z trávicí soustavy, stejně tak jako ze všech orgánů a buněk těla. Pití vody jako první ranní věc je skvělým způsobem spláchnutí toxinů „nahromaděných během noci.“ Ale tím nekončete. Pijte vodu celý den aby vaše tělo fungovalo efektivně. Pokud máte žízeň, čekali jste příliš dlouho. Mějte vodu stále při ruce a buďte hydratovaní pro optimální zdraví.
Je důležité poznamenat, že kvalita vody, kterou pijeme, je důležitá. Voda z vodovodu je plná chemikálií a nečistot. Zde máte jak vypadá vaše kohoutková voda: 
 https://naturalsociety.com/this-is-what-your-tap-water-looks-like-video/ 

*POCENÍ
Jeden z nejpřirozenějších způsobů odstraňování toxinů je pocení. V použítí s dalšími metodami, jako je pití vody s citronem nebo šťávou může pocení výrazně pomoci s detoxem. Cvičení a suchá sauna jsou dva skvělé způsoby jak vypotit toxiny. Navíc v kombinaci s pocením je dobrá konzumace niacinu nebo vitamínu B3. Vaše pokožka se bude vyplachovat a můžete pocítit určité nepohodlí, ale niacin při zvýšené dávce a několika dnech pomůže rozbít tukové buňky. Hádejte co je v těch buňkách? Toxiny. Poté co se toxiny uvolní se buď vypotí, či jsou odtraněny močí nebo trávicím traktem.

Zdroj: https://naturalsociety.com/how-to-cleanse-your-body-4-free-detox-methods/

KRÁSNÝ DEN PŘEJI A MYSLETE I NA SVÉ TĚLO, BEZ NĚJ BYSTE NEBYLI SCHOPNI PRACOVAT.

za Altai centrum – Jitka 

PS: ..já jsem ceký výše uvedený inspirující pěkný text dostal, vč. odkazů, od Moničky v Mailu, děkuji :o)

téma: JAK PROČISTIT TĚLO 4 PŘIROZENÝMI DETOXIKAČNÍMI METODAMI --- Zdroj: https://www.facebook.com/altai.centrum

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek