PAST: Iluze vědomí - David Icke, Zdroj: objevto.blog.cz

22.05.2013 20:37
Vím, je to neuvěřitelné, že je ta samá bitva bojována pořád dokola, ale zamyslete se nad tím. Vezměme si bitvu z filmu nebo na internetu. Začátek, střed i konec bojů vždy existují na disku či softwaru.
 
Stejné je to s Matrixem. Když přetočíte film a stlačíte 'Play', změnilo se něco od doby, co jste ho sledovali naposled ? Ne. A ještě jednou, s Matrixem je to stejné do té doby, než Matrix, či vědomí, které rozhoduje o možnostech, nepřepíšou scénář.
 
To je proč jsou matrixácké klony, Ilumináti, tak vystrašení individualitami, které se odmítají spokojit s programem. Když tak činí, přepisují jej. Vědomí tohle může udělat potlačením programu za pomocí DNA. Když to neděláme, tak se, jak se říká, historie opakuje. Doba kamenná, Doba železná, Průmyslová revoluce, dnešní svět ovládaný stroji se opakují pořád dokola. Abyste si je zažili, potřebujete být v tom bodě programu, to je vše.
 
Nejdeme nikam, nevyvíjíme se, pouze si zažíváme část programu navrženého k našemu zotročení, abychom se proměnili v generátory strachu - energie, která napájí Matrix.
 
Pomyslete na koníky na kolotoči. Nezáleží, jestli na nich někdo sedí nebo ne, pořád se točí dokola s ostatními. Naše 'fyzické' těla jsou biologickými počítači čtoucími softwarové programy a běží celý čas. Otázkou je, zda si vědomí sebe samého volí zažívat tenhle iluzorní svět přes software 'koní' na kolotoči (lidských těl), nebo ne. Jestli ne, 'tělo' bude pořád hrát podle programu, protože je biologickým počítačem schopným 'myšlení' (hodnocení dat). Ale bez vědomí by nebyl ničím více než jen softwarem.
 
Vše, co vidíte v Matrixu, je součástí programu, včetně vašeho vlastního těla.
 
Výjimkou je vaše vědomí, tedy ti, kteří nějaké mají. Protože takové, jaké zde definuji já, nemá každý. Fenomén 'ženy v červených šatech' - žena, která byla jen částí softwarového programu, i když vypadala'skutečná' - v prvním dílu Matrixu, není omezen/ohraničen jen holywoodským sci-fi scénářem.
 
Tyto 'počítačové' výtvory, tyto koně z kolotoče bez jezdce, jsou všude.
 
Vědomí je uvězněno Matrixem v zrcadlovém bludišti plném kouře, které implantuje falešnou realitu.'Červené šaty', či softwaroví lidé, nejsou problémem, protože oni jenom sledují kódy.
 
Cílem Matrixu jsou ti s vědomím samého sebe, kteří zjistili, z jakéhokoli důvodu, že jsou uvězněni v pasti. Toto je prvořadou činností těchto lidí - tohoto vědomí - jelikož společenský systém v této části systému je tak navržen.
 
Už léta ve svých knížkách vysvětluji, že systém je nastaven, aby udržel vědomí ve vězení pěti smyslů. Všude můžete vidět, jaká je to zřejmá pravda. Ale co je tím pětismyslovým vězením ? Je to vězení mozku a těla - DNA ! Dokud jsme zaměřeni čistě na pětismyslovou realitu, jsme otroky DNA, která diktuje naše myšlenky, emoce a akce.
 
Vědomí většiny lidí nikdy nedostane své ruce na volant/kolo života, jelikož DNA sedadlo řidiče nevyklidí. Vědomí ve své propojené nekonečné síle může jednoduše převzít kontrolu. Je však složité to udělat, neuvědomíte-li si, že jste Nekonečným Vědomím a myslíte si, že DNA myšlenky a emoce, které máte, jsou vaše. Takhle je film neustále přehráván dokola, zatímco si spící vědomí myslí, že přivolává rány !
 
Záměrem je předělat vědomé bytosti na generátory strachu ve všech jeho formách k posílení Matrixu. Vzít jim svobodu (freedom) a nahradit ji něčím, co já nazývám 'feardom' - nadvláda strachu. Jedním z hlavních způsobů, jak se to děje, je skrze softwarové programy, kterým říkáme 'leaders' - 'lídři'. Vzpomenete si na důraz, jaký jsem kladl na posedlost iluminátských rodin křížením a genetikou. Jak jsem vždy předpokládal, to co nazýváme zplozením, je nahrávka dvou softwarových programů (otce a matky) na jeden disk - dítě. Všechny těla jsou softwarové programy a rozdílem je, jestli jsou pouhým softwarem (Červené šaty), nebo je tam obsáhnuto i vědomí. Když se vědomí projevuje skrze tělo, přepisuje DNA naprogramování, které je obratem vysíláno k další DNA a k Matrixu obecně. Tito lidé mění pokrevní linie a výsledkem je, že se tyto genetické linie Červených šatů stále více vymaňují z diktátu programů. Takoví lidé přidávají do svých pohledů a rozhodnutí srdce, mají schopnost empatie, soucitu a čestnosti. Ve zkratce, nebudou reagovat jako programový disk způsobem, jakým Matrix požaduje násilí, slepý fanatismus a nedostatek soucítění s těmi, kteří trpí důsledky jejich akcí.
 
Svět je zaplavený touhle mentalitou, protože je zaplaven softwarovými lidmi.
 
Všechno je to iluze, dokonce i dýchání a přijímání potravy. Musíme to dělat jenom proto, že naše DNA říká, že se to tak dělá a my jí věříme. Vzpomínáte si na scénu z prvního filmu o Matrixu, kde spolu Neo a Morfeus bojují v kung-fu softwarovém programu ? Morfeus tam říká Neovi, který lapá po dechu: "Myslíš si, že jsi to ty, kdo tady dýchá ?" Samozřejmě, že to tak nemohlo být, protože byl v kung-fu programu, a ne ve svém těle. Ale pořád dýchal, jelikož jeho mysl tak byla naprogramována. Musí čistá energie, čisté vědomí, dýchat plícemi ? Tak proč tak děláme, když jsme také čistým vědomím ? Jenom proto, že věříme, že to děláme.
 
Nezapomeňme však, že svět, ve kterém 'potřebujeme dýchat' se celý odehrává v našem mozku. Není to'tam venku', kde je zákon dýchání aplikován. Stejné je to s jídlem/stravováním. Sedne si snad energie, vědomí na oběd a objedná si pizzu ? Ne, ale dělá to DNA programování. Potřeba jídla, tepla a přístřešku je vepsána v programu Matrixu, protože on nás ovládá pomocí závislosti a potřeby přežít.
 
Kdybychom k přežití nepotřebovali jídlo, teplo, přístřešek, pohleďte, jak by se ovládání systémem vytratilo z vašeho života. Neříkám, že můžeme teď hned, když v tom uvidíme tu intelektuální hloupost, přestat dýchat a jíst. Pokud nepřepíšeme DNA programování, naše tělo 'zemře', jelikož mu to software nařídí. "Když nebudu dýchat nebo jíst, zemřu." Tohle se musí stát na hlubších úrovních, aby část programu - musím jíst a dýchat - byla smazána. Z tohoto důvodu nezadržuji dech ani neruším svou reservaci na večeři. Ale stejně je to celé iluze. Dokonce i chuť jídla je program. Je to Matrix, který rozhodl, jak bude chutnat vejce, nebo banán, protože naše chuť je pouhým elektrickým signálem z jazyku do mozku (centrální řídící jednotky DNA), který interpretuje 'chuť' podle naprogramování. Rozdílné programy dekódují tyto signály různým způsobem - "Miluji vejce." "banány jsou hnus".
 
Jak mi řekl hlas v Brazílii:
 
"Myslíte, že Nekonečno usedá k večeři ? Myslíte, že Nekonečno musí dýchat, nebo jinak zemře ? Tak proč tak dělají ti v Časové smyčce ? Odpověď: protože identifikují to, čím jsou a svoje umění možného s bytím ve fyzické 'osobností' podřízené iluzorním 'pravidlům' a ne s bytím tím, čím opravdu jsou - Nekonečnou Jednotou."
 
Jak popisuji v Příbězích z časové smyčky, existují lidé, kteří přestali jíst bez jakýchkoli zdravotních následků, protože jsou schopni absorbovat potřebnou výživu přímo ze světla, bez nutnosti přechodové fáze prostředníků rostlin a zvířat. Potřeba jíst je, doslova, pouze v naší hlavě. Jako světlo a teplo ze slunce, které považujeme za nezbytné a důležité pro všechen život.
 
 
 

Zdroj:  objevto.blog.cz

_________________________________________________________________________________________________________
 
Související odkazy:
 

Na počátku bylo světlo

Objevte MATRIX

Diskusní téma: PAST: Iluze vědomí - David Icke, Zdroj: objevto.blog.cz

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek