Pránická výživa – Jiná cesta ke spiritualitě --- Autor: Henri Monfort, Spoluautor: Dana Hájková

14.02.2014 10:44

Henri Monfort. Kniha Pránická výživa - jiná cesta ke spiritualitě přináší svědectví o tom, jak se Henri Monfort již přes deset let pohybuje krajinami neznámého území pránické výživy. Jejím smyslem není cokoliv dokazovat ani nikoho přesvědčovat, protože už dnes je na naší Zemi pránická strava tou jedinou pro tisíce lidí.
Je to všeutvářející energie života, nekonečná a univerzální, která přináší konkrétní řešení velkých problémů, jímž lidstvo čelí nebo brzy čelit bude: nemoci z jídla, z obezity a nadváhy, zneužívání zvířat, rostlinstva, Země jako celku - vše v nestřídmé snaze nasytit čím dál více lidí.
Dochází ke znečištování vzduchu, vody i Země...
V dnešní době si někteří průkopnící vytvářejí nové tělo s odkazem na kritéria "vývojového skoku", jejž předpověděli v minulém století Šrí Aurobindo a Satprem.

Henri Monfort se již více let pohybuje po cestě do terra incognita – krajiny neznámého území pránické výživy a tato kniha o tom přináší svědectví. Je úžasné zjistit, že Země neznámá, kterou díky Henrimu Monfortovi krok po krůčku objevujeme, je naší skutečnou vlastí, naším skutečným domovem. Doma nejsme zde v materiálním světě, ten je pouze naší školou. Postupným zbavením se strachu, podmíněností a limitujících doktrín materialistické společnosti se všichni můžeme stát šamany – svobodnými bytostmi pohybujícími se i v nemateriálním světě. Můžeme být šťastnými a mírumilovnými bytostmi stále ponořenými v oceánu nekonečné bezbřehé lásky. Kéž tato kniha svou autentičností, jasností a silou univerzálních a věčných zákonů, kterou dává pocítit, dokáže zasáhnout srdce všech..

Autorkou poslední kapitolky, nazvané Prána pomocník na cestě sebepoznání a sebeléčby, je vydavatelka a editorka knihy Dana Hájková, která se po svých bohatých a ne vždy jednoduchých životních zkušenostech rozhodla přejít na pránickou výživu v létě roku 2012. Zajímavou formou prezentuje svoje přechodové období, 21 dnů přechodu, tedy období změn, vyvřelých emocí a transformace..

Henri Monfort 2013 Ukázka z knihy Pránická výživa a DVD 

_____________________________________________________________________________________________________

Vážení a milí,

knihu včetně DVD s natočeným harmonizačním cvičením a rituálem Medicínský kruh s Henri Monfortem, které je přílohou  knihy, Vám na požádání odešleme  dobírkou na Vámi uvedenou adresu .

Cena 1 knihy včetně DVD je 599,-Kč. Poštovné: 86,- Kč 

Na Slovensko je cena 1 knihy včetně DVD 599 ,-Kč + poštovné 173,-Kč na dobírku podle ceníku pošty.

 

dvd ukázka:

https://www.terranovaincognita.cz/portfolios/dvd-recording-of-the-conference-given-by-henri-monfort-trailer/

https://www.youtube.com/watch?v=18zKDU6r-0o

kniha:

https://www.youtube.com/watch?v=6B1LSjrZx_k

https://www.terranovaincognita.cz/

 

Pěkný den

E. K.

Terra Nova Incognita, s.r.o.

Dolnopolni 49

614 00 Brno

Czech Republic

e-mail: info@terranovaincognita.cz | pranajinacestakespiritualite@seznam.cz

https://www.terranovaincognita.cz/kontakt/

 

téma: Pránická výživa – Jiná cesta ke spiritualitě --- Autor: Henri Monfort, Spoluautor: DANA HÁJKOVÁ

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek