PŘÍRODNÍ ZABIJÁK RAKOVINY, KTERÝ JE 10 000X SILNĚJŠÍ NEŽ CHEMOTERAPIE

23.03.2013 09:02

Anona ostnitá je plod stromu graviola, a to je zázračný zabiják rakovinných buněk, 10 000 krát silnější než chemoterapie. A proč to nevíme? Jelikož některé velké korporace chtějí dostat zpět svoje peníze utracené za roky výzkumu při snaze vytvořit syntetickou verzi tohoto k prodeji.

Takže když to teď víte, můžete pomoci kamarádovi v nouzi, když mu to sdělíte, nebo se občas sami napít šťávy anony jako prevenci. Chuť není konec konců špatná.

Je to zcela přirozené a určitě to nemá žádné vedlejší účinky. Jestli máte místo, vypěstujte si jednu na své zahrádce. I ostatní části rostliny jsou užitečné. Až si příště dáte ovocný džus, řekněte si o anonu.

Kolik lidí zbytečně zemřelo, zatímco ten výrobce léčiv za miliardy dolarů toto tajemství zázračného stromu graviola skrýval?

Jde o nízký strom zvaný graviola v brazilštině, guanaba ve španělštině a v angličtině má nevýrazné jménao „soursop“. (Graviola v češtině.) Plod hodně velký a nakysle sladká bílá dužina se buď rovnou jí anebo, co je běžnější, používá na výrobu ovocných nápojů, dření atd.

Hlavní zájem o tuto rostlinu budí její silný proti-rakovinný účinek. Ačkoliv je účinná proti mnoha zdravotním potížím, je to její proti-nádorový účinek, co budí největší zájem. Tato rostlina má prokázaný hojivý účinek při rakovině u všech typů onkologických onemocnění.

Kromě své hojivosti proti rakovině, má graviola široké spektrum antimikrobiálních působků, jak proti bakteriálním, tak i plísňovým infekcím, a zabírá i proti vnitřním parazitním červům, snižuje vysoký krevní tlak a používá se i při depresích, stresu a nervových poruchách.

..přejít na celý článek.

Zdroj: www.ac24.cz, překlad: Miroslav Pavlíček - ze zdroje: natural.tv  ..tip na tento článek jsem dostal v mailu od přátel, děkuji :o)

 

Související odkazy:

MMS/CDS prakticky - nebuďte nemocní, protože nemoc je jen daň za vaší neznalost

The Gerson Miracle - Gersonův zázrak, alternativní léčba rakoviny

Rakovina - výnosný obchod s lidským utrpením a smrtí

PARAZITÉ - ŘÍDÍ NÁŠ ŽIVOT A EMOCE! ZKRACUJÍ NÁM DÉLKU ŽIVOTA A URYCHLUJÍ STÁRNUTÍ

 

Diskusní téma: PŘÍRODNÍ ZABIJÁK RAKOVINY, KTERÝ JE 10 000X SILNĚJŠÍ NEŽ CHEMOTERAPIE

sehnání

Mornštajn Pavel 20.11.2013
Prosím o zprávu kde se dá sehnat Graviola,Děkuji

sehnání

franchezz 15.04.2013
a kde by se ta rostlina/ovoce dalo sehnat???????????

Re: sehnání

Viv 16.04.2013
zesemen.cz :-)

Re: Re: sehnání

franchezz 22.04.2013
diky :)

Přidat nový příspěvek