Rakovina - výnosný obchod s lidským utrpením a smrtí

11.03.2013 12:04

Na skvělém YouTube kanále zdravaplaneta jsem objevil jeden z dalších snímků s velmi důležitými informacemi:

Představte si, že jste objevili novou terapii, která může vymýtit veškeré infekční nemoci včetně rakoviny, ale doposud, vy ani váš lék nejsou všeobecně známé. Co uděláte dál? Výzkumné instituce můžou přivítat vaší zprávu jako ohromující objev když uvidí, že máte lék na nemoci, jejichž výzkum a léčba stojí ročně stovky milionů. A možná také nebudou chtít o této věci slyšet. Proč? Protože jsou na svém výzkumu ekonomicky závislí a nebudou rádi, když se objeví něco, co by je mohlo ekonomicky ohrozit. Potom můžete na úspěch prosazení svého výzkumu do praxe zapomenout.

Dále můžete jít a předat svůj objev představitelům farmaceutického průmyslu. Myslíte, že je bude zajímat všeobecný prospěch lidstva? Uvědomte si, že to co nabízíte, může s konečnou platností zničit jejich miliardové zisky v celosvětovém měřítku. To co nabízíte, udělá jejich po celá desetiletí budovaný, neobyčejně výdělečný obchod, zbytečný a zastaralý. Věřte tomu, že udělají vše proto, aby váš vynález nespatřil světlo světa. A to se skutečně stalo a stále děje. Je třeba se z toho poučit.

Royal Raymond Rife byl špičkový vědec a mikrobiolog. Ve svých výzkumech došel k závěrům, že je možné zastavit vývoj patogenních mikroorganismů tím, že se přeruší jejich vývojové stadium nebo že je donutí, aby se měnily v nepatogenní formy. Elektrické zvukové frekvenčně kladně vyvážené pulsy dokážou tyto mikroorganismy zničit, nebo narušit jejich "maskovací" obal na membránách, který klame náš imunitní systém. Po narušení obalu imunitní systém začne tyto mikroorganismy ničit a dochází tak k samovolnému uzdravení.

Rife měl seznam naprosto přesných frekvencí různých bakterií a virů, které získal během svých dlouhých a velmi náročných výzkumů. Pomocí těchto frekvencí demonstroval před lékařskou komisí u beznadějně nemocných pacientů s rakovinou, účinky svého generátoru. Měl stoprocentní úspěch a všichni tito pacienti byli během tří měsíců vyléčeni. Jelikož to fungovalo i na ostatní nemoci, tak byla připravena slavnostní událost na oslavu ukončení všech nemocí. K tomu ale nikdy nedošlo a většina lékařů byla podplacena nebo zastrašena. Rifeho laboratoř byla zničena i s jeho výzkumy. Rife zemřel v roce 1971 jako alkoholik. Tak byla zastavena jedna z mnoha možností léčby rakoviny.

Zajímejte se o jména jako třeba Jim Humble nebo Rick Simpson. Zajímejte se o rostliny jako je třeba Anona ostnitá. Možností je opět velice mnoho. Nespěte na geopatogenních zónách, protože se váš organismus postupně vybije a budete nemocní. Vyčistěte svůj organismus od toxických látek hladovkou a jinak a energeticky ho dobijte, třeba pitím šťáv z čerstvého ovoce nebo pitím vody z léčivé studánky.

Vezměte odpovědnost za svůj stav do svých vlastních rukou a máte velkou šanci na úspěch. Nikdy nic nevzdávejte, protože nemoc je zde pouze proto, aby vás něčemu naučila.
Velice si vážím lékařů. Jejich vědomostí, obětavosti a touze pomáhat druhým. Každý z nich si zasluhuje naší úctu. Ale jak vidíte v pozadí všeho, jsou obchodní zájmy a je třeba to vše pochopit.

Hledejte řešení a určitě ho naleznete.

Zdroj: zdravaplaneta

Diskusní téma: Rakovina - výnosný obchod s lidským utrpením a smrtí

biorezonancia

Mindo Pindo 17.07.2013
To o com sa v clanku pise, mi velmi pripomina biorezonanciu, ktora je dost rozsirena uz aj u nas. A pochybujem, ze niekdy bude objavene nieco, zo bude fungovat na vsetko.

Přidat nový příspěvek